Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Укр

Ніж Spyderco Spyopera, сталь - Bohler M390, руків’я - мікарта, звичайна ріжучий кромка, довжина клинка - 74 мм, довжина загальна - 175 мм

Артикул 871434
В наявності
9 230 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Замовити швидко

Spyderco SpyOpera - результат спавпрацці американської компанії Spyderco та італійської Lionsteel. Не дивно, що в результаті вийшов настільки елегантний ніж.

Клинок форми Drop Point виконаний зі сталі M390 від австрійського концерну Bohler. Ця сталь характеризується високим показником твердості (60-62 HRC) і тривалим утриманням ріжучої кромки гострою, в зв'язку з чим заточка такого ножа потребуватиме більш тривалого часу.

Прямі спуски починаються від самого обуха, що в поєднанні з маркою сталі та формою клинка наділяє його чудовими ріжучими та колючими властивостями.

Фіксація клинка у відкритому стані забезпечується замком Back-Lock - можна сказати "традиційним" для Spyderco. Відкривання ножа проводиться за допомогою фірмового підпальцевого отвору Spyder Hole на клинку.

Ніж дуже надійно тримається в руці, чому сприяють накладки з мікарти. Це міцний матеріал, який не вбирає в себе ні воду, ні запахи і добре переносить значні перепади температури.

Характерна особливість цього ножа - його мала вага в 77 грамів, що робить його "невидимим" супутником на кожен день. Присутня також полегшена однопозіцонна кліпса та отвір для темляка.

Spyderco SpyOpera - прекрасний зразок взаємодії різних поглядів найфмейкерів з США та Італії, завдяки якому світ побачив настільки дивовижний ніж.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

«Нововю поштою» по Україні  по тарифам компанії

Більше інформації про доставку

  • Готівкою при отриманні
  • Кредитною карткою
  • Оплата частинами ПриватБанк та monobank
Вгору