Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Укр

Ніж Spyderco Tenacious Lightweight, сталь - 8Cr13MoV, руків’я - FRN, півсеррейтор, кліпса, довжина клинка - 86 мм, довжина загальна - 197 мм

Артикул 871390
В наявності
2 620 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Замовити швидко

Tenacious в перекладі з англійского- міцний, сильний, впертий.

Це перший ніж, що носить ім'я Spyderco, який був проведений в Китаї. Непросте рішення про включення в модельний ряд Spyderco «китайця», ухвалювалося керівництвом компанії після довгого і всебічного обмірковування і вивчення можливої реакції споживачів. В результаті вийшов відмінний ніж з усіма рисами кращих представників сімейства Spyderco, але по більш ніж розумною ціною.


Tenacious в перекладі з англійської - кремезний, міцний, сильний, впертий.

Це перший ніж, що носить ім'я Spyderco, який був зроблений в Китаї. Непросте рішення про включення в модельний ряд Spyderco «китайця», ухвалювалося керівництвом компанії після тривалого і всебічного обмірковування і вивчення ймовірної реакції споживачів. В результаті вийшов чудовий ніж з усіма рисами кращих представників сімейства Spyderco, але з більш ніж розумною ціною.

Оновлена модель ножа Tenacious з позначенням Lightweight, як і випливає з назви, легше базової за рахунок накладок на рукоятці з текстурованого FRN. Різниця у вазі складає близько 10 грамів, при цьому міцність і інші характеристики ножа залишилися на колишньому високому рівні. Ріжуча кромка в даній моделі полусеррейторная.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

«Нововю поштою» по Україні  по тарифам компанії

Більше інформації про доставку

  • Готівкою при отриманні
  • Кредитною карткою
  • Оплата частинами ПриватБанк та monobank
Вгору