Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Укр

Волосінь Gardner GT-HD 15lb (6.8kg) LOW-VIZ GREEN 0.35mm * BEST SELLER *

Артикул GTHD15
В наявності
1 233 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Замовити швидко

Нова серія GT-HD High definition лісок справили виключно для Gardner Tackle з унікальною формулою сополимера, висока міцність вузла, високий опір стиранню, швидко тоне. Гладка поверхня, легко ковзає через кільця вудилища, для більш далекого і легкого закиду. Мала розтяжність дозволить вам відчувати клювання через вудлище на великій відстані. LOW-WIZ (темно-зелений колір) відмінно маскує волосінь в воді, що є незаперечною перевагою при лові обережного коропа.

Думка команди відомого журналу, присвяченого ловлі коропа, Advanced Carp Fishing про новітню розробку серед волосінь GARDNER GT-HD:
«До цього ми використовували волосінь GARDNER PRO, яка зарекомендувала себе з кращого боку. Але вже при намотуванні GT-HD на шпулю, стало очевидно, що розробники постаралися на славу і більш еластичну і м'яку волосінь навряд чи можна знайти. Володіє вкрай низькою розтяжністю і пам'яттю.

Ця волосінь перевершує всі попередні моделі GARDNER. Особливо хочеться відзначити її здатність швидко тонути у воді і високу міцність. Нам доводилося витягувати з води цілі копиці водоростей на волосіні з розривним навантаженням 12lb. Дуже добре підходить для далеких закидів, міцна на вузлах, витримує найжорсткіші умови лову! »

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

«Нововю поштою» по Україні  по тарифам компанії

Більше інформації про доставку

  • Готівкою при отриманні
  • Кредитною карткою
  • Оплата частинами ПриватБанк та monobank
Вгору